Slip kontrollen og lad andre styre dig for en stund

Langt de fleste mennesker havde meget klare meninger og holdninger til konceptet omkring SM og BDSM før lanceringen af Fifty Shades of Grey. Derefter blev grænselandet mere udflydende, hvilket resulterede i, at disse emner pludselig blev acceptable i en generel diskussion.

Dette har naturligvis fået mange flere danskere ud af busken og til at undersøge deres muligheder for at snuse til SM, BDSM og de frække oplevelser, der følger med. Der er meget mere i dét at dyrke denne seksuelle livsstil, end blot smerte og underkastelse.

Disse elementer er naturligvis en del af livsstilen, men hvor stor en procentdel de skal fylde, er helt op til den enkelte. Ofte kan man beskrive SM og BDSM med ord som respekt, ansvar, tillid, nydelse, kontrol, submissiv og dominant.

Man bliver dog nødt til at sætte sig grundigt ind i miljøet og hvad man går ind til, før man hopper i lædertøjet og finder vej til den nærmeste swinger- eller sexklub i området. Der er visse regler man skal følge og måder, hvorpå man skal agere, der vil blive beskrevet i det efterfølgende afsnit.

Sådan skal du opføre dig i SM og BDSM miljøet

Når det handler om disse former for seksuel udfoldelse, er der som før nævnt nogle grundlæggende regler man skal sætte sig ind i, og følge, for at få en god oplevelse med hjem i rygsækken. Den første regel er naturligvis, at man skal kende sig selv og sine grænser fuldt ud, da det ellers hurtigt bliver en risiko at disse overtrædes, hvis man vælger at hoppe ind i rollen som submissiv.

Dernæst skal man med sin partner aftale et eller flere stopord, der kan bruges under seancen. Dette er naturligvis, da man i forbindelse med bondage hurtigt kan føle en smule klaustrofobi og smerte, hvis bånd, reb eller strips strammes for hårdt eller, hvis man blot føler sig for stimuleret undervejs.

Det er meningen af SM og BDSM skal være nydelsesfuldt og give en lysten til at komme tilbage efter mere, nogle mennesker bliver helt afhængige af den eufori man får, når man kan slippe sin kontrol og bare være i sig selv i det øjeblik, der er her og nu.

Man skal på forhånd også have en klar tanke om, hvilke typer sexlegetøj, stimuli og sex man er villig til at prøve. Det nytter ikke at din dominante partner først hører stopordet efter at en buttplug er kommet op, da der allerede hér er tale om en grænseoverskridende handling for nogen.

Afprøv bondage derhjemme

Har man lyst til at snuse stille og roligt til emnet omkring SM og BDSM derhjemme, kan man forsøge sig med en smule blid bondage. Dette indebærer ikke lak, læder og stramme kæder, men kan i stedet handle om at håndleddene bindes sammen med et slips, eller at man får en sovemaske over øjnene og håndjern, der lænker en til sengen. Der findes mange forskellige former for bondage, hvorfor man altid bør undersøge mulighederne og sidestille dem med ens personlige grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *