Skal du lave en hjemmeside for knallertkørekort? Dette skal du vide!

Sælger du knallert kørekort, og skal du i gang med at lave en hjemmeside hertil! Så har du sikkert godt af at få nogle gode råd med på vejen. Læs med her!

Step 1) Find domænenavn

Det første du skal gøre, når du skal lave din hjemmeside, er at finde et domænenavn. Det skal helst være noget, der siger noget om det, hjemmesiden handler om. Er du f.eks. en hjemmeside, der sælger knallertkørekort, så kunne det give mening, at domænenavnet passer hertil. Når du har fundet på noget godt, skal du se, om det allerede er taget – det kan desværre godt ske!

Step 2) Indhold

Når du har fundet dit hjemmesidenavn, så download WordPress. WordPress er klart det mest anbefalelsesværdige, når det kommer til styresystem. WordPress er en såkaldt CMS – content management system – altså den form for software, du navigerer rundt i, når du skal lave indhold på din hjemmeside.

Step 3) Konkurrenter og søgeord

Når du har fundet ud af, hvad din hjemmeside skal hedde, og downloaded WordPress, så skal du til at se på dine konkurrenter. Du skal finde ud af, hvordan de ligger på Google, og hvad du kan konkurrere med.

Du skal nu til at tænke som den potentielle kunde, du gerne vil fange med din hjemmeside – altså de, der vil tage et knallertkørekort. Hvad ville du søge på, hvis du ledte efter dit produkt? Når du har knallert køreskole, så skal et af dine søgeord nok være ”knallert kørekort” og ”knallert køreskole”.

Det er en del af det, der kaldes søgemaskineoptimering, og det handler om at gå en god placering på Google. En god placering kan være altafgørende for en succesfuld forretning, fordi der ikke er nogen, der går hen på side 2 på Google – så man skal altså ligge 1 – og helst blandt de 10 første!

Step 4) Teknisk SEO

Hvis du vil have en god placering på Google, er det dog ikke nok at have et godt indhold. Der er også en del teknisk SEO, som kan hjælpe dig til at få en bedre placering. Det kan f.eks. være ting som alt-tag på billeder, hvor man navngiver billedfilen, så Google kan læse den. Du skal f.eks. nok have alt-tag, hvor der indskrives ”knallert”, hvis du har et billede, der viser en knallert.

Step 5) Hjemmesideoptimering

Det er selvfølgeligt vigtigt, at du giver dine potentielle kunder alt den vigtige information, der skulle være om at tage knallert kørekort. Du skal huske at informere om forskellige sikkerhedsforudsætninger, såsom hvordan man sørger for sikker trafik på knallert.

Det kunne f.eks. handle om, hvordan man orienterer sig i trafikken, og hvilke regler der gælder for en, når man kører knallert. Man kører jo på cykelstien, hvis man kører en lille knallert, og her er det vigtigt, at man indretter sig efter den øvrige trafik, der er på cykelstien.

Step 6) Effektmåling

Når du har taget alle de nødvendige steps, det kræver at lave en hjemmeside, så skal du også måle effekten af dit udbytte. Der findes flere godt funktioner til det i Googles egen keywordplanner, så den skal man bare lige lære at navigere rundt i – så er man godt på vej! Nu er du klar til at starte med din egen hjemmeside – held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *