Sådan køber du de rigtige

Det er mange hundrede år siden, at de første kondomer blev brugt for at undgå uønskede graviditeter og sygdomme. Dog har disse små, men vigtige, hylstre ændret sig en del siden da og er nu blevet mere behagelige at bruge og findes i mange forskellige variationer.

Det faktum, at der findes så mange forskellige variationer, er dog med til, at mange bliver i tvivl om, hvilken slags de skal købe og til hvilke lejligheder. Kondomer inddeles ofte i forskellige kategorier, der gør det nemmere at vælge, hvilke man skal købe i forbindelse med særlige typer sex.

Der findes kondomer i forskellige størrelser, tynde kondomer, bedøvende kondomer, latexfrikondomer, kondomer med smag og specielle kondomer. Allerede hér kan man hurtigt blive lettere forvirret, hvis man blot ønsker at købe en præventionsform, hvis primære mål er, at sikre en og ens partner mod graviditet og sygdomme.

Vælg den rigtige størrelse kondomer

Det vigtigste, man skal tænke på, når man køber gummi til en speciel aften med en sød pige er, at kondomerne skal være den rigtige størrelse. Det nytter ikke at købe de helt store kondomer for syns skyld, hvis ens penis ikke matcher længden eller omkredsen på det udrullede kondom.

For at et kondom kan gøre sit arbejde ordentligt, er det vigtigt at størrelsen passer, da kondomet ellers kan glide af, hvilket åbner op for risici. Derudover vil du som mand ikke få det fulde udbytte af samlejet, hvis kondomet ikke passer, da et for stort kondom vil mindske følelsen og følsomheden og et for lille kondom vil stramme og kvæle din rejsning.

I størrelseskategorien skal man dog ikke kun tænke på, hvilken længde og bredde ens penis har. Man skal også tage højde for, hvor følsom ens penis er således, at man kan vælge et kondom, der giver den bedst mulige oplevelse af samlejet.

Har man en særlig følsom penis, kan man med fordel vælge kondomer, der er lidt tykkere, da dette vil mindske følsomheden så du kan holde den kørende lidt længere end normalt. Modsat kan du få ultratynde kondomer, hvis du har problemer med at få orgasme eller på anden vis har nedsat følsomhed i din penis.

Kondomer til de mere sjove og spændende datenights

Har man med en pige eller kvinde at gøre, der godt kan lide lidt spænding, sjov og anderledes tilgang til den seksuelle verden, kan man med fordel prøve nogle af de mere nye kondomer på markedet. Har i en fræk fantasi om at knalde på diskotekstoilettet, kan i med fordel prøve nogle selvlysende eller neonfarvede kondomer, der med garanti vil lyse op under lysstofrørene og derved give en fed oplevelse.

Har i planlagt en aften, hvor i vil udforske hinanden og måske være lidt mere orale inden samlejet for alvor går i gang, kan du forsøge dig med kondomer med smag, der med garanti vil give hende lysten til at smage dig inden hun skal mærke dig. Kondomer med smag kan omvende kvinder, der ikke kan lide at give fellatio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.