Sådan holder man styr på ens smykker

Når man har mange smykker kan det hurtigt blive uoverskueligt. Halskæder og armbånd bliver rodet sammen, og man sidder ofte og bruger en god halv time om morgen, på at fiske en enkel halskæde ud af den store komplicerede klump af kæder. Et lignenede problem opstår med øreringe, når parrene ikke forbliver sammen, så kan man også bruge en del tid på at finde sættet. Læs videre og få nogle ideer til at organisere ens tilbehør.

Sortering

Der er mange trin man skal i gennem for at organisere ens smykkesamling. En af de første trin er sorting. Start med at udredde ens samling. Start med at binde halskæderne ud, og få dem udrettet pænt. Det samme skal selvfølgelig gøres med armbåndene. Når man så har en bunke med halskæder, en bunke emd arbånd, en bunke med øreringe og en bunke med ringe, så kan man virkelig begynde at sortere. Men nyu hvor man alligevel har det hele fremme, så kunne man lige so godt rengøre alle ens smykker. Man burde overveje hvornår man bruger hvilke smykker. Hvilke har man på til hverdag, og hvilke har man kun på til specielle begivenheder.

Organisering

Det bedste til at organisere smykker er nok et smykkeskrin, hvis man ikke kan finde et godt smykkeskrin så prøv https://guldsmykket.dk/shop/smykkeskrin-1665c1.html til at finde et godt smykkeskrin. Men man skal bare ikke smide alle halskæderne ned i et rum af smykkeskrinet, og gentage med armbånd, halskæder, øreringe og ringe, så ender man bare med det samme problem igen. Tænk over hvilke smykker man bruger til hverdag, de burde nok være øverst. Det kunne også hjælpe at have små plastik poser til ens smykker, så bliver det hele ikke knudret sammen igen.

Mindre er mere

Mindre er mere, det skal man huske når man er i gang med at sortere ens smykker. Noget af det burde nok frasorteres, man har sikkert ikke brug for alle de smykker man har. Så når man går i gennem ens smykker så burde man tænke, hvornår gik man sidst med dette armbånd? Halskæde? Ring? Ørering? For hvis man ikke allerede har brugt smykkerne man har, så er der nok noget der skal frasorteres. Bare fordi der er et kæmpe udvalg af smykker, behøver man selv ikke et kæmpe udvalg af smykker derhjemme. Og der er flere muligheder for at gøre det på fornuftig vis. Hvis det er ringe kvalitet, så smides de selvfølgelig blot ud, men ellers kan de gives væk eller sælges.

Gør plads

Når man så har sorteret ens smykker i de rigtige kategorier; halskæder, armbånd, ringe og øreringe, og derefter smykker til hverdagen og smykker til de mere specielle begivenheder. Og man har gjort alle ens smykker rent, nu hvor de alligevel var fremme. Og man har købt et smykkeskrin, hvor det hele passer fint, og alle smykkerne er nede i plastik poser så de ikke bliver knudret igen. Og alle de smykker man ikke bruger er blevet smidt ud, eller givet væk. Så skal man også huske at der skal være plads til noget nyt en gang i mellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *