Min nye lejlighed nu jeg snart var voksen

Jeg har boet i den samme lejlighed i 10 år. Jeg købte den lige så snart jeg fyldte 18. Jeg er nu 28, og kunne godt tænke mig noget nyt. Lejligheden her, er en lille lejlighed til en person. Der er et soveværelse, og ellers er alle rummene ret små. Jeg elskede den lige da jeg flyttede ind, men nu er jeg 28, og kunne godt tænke mig noget større. Jeg har også en kæreste hvor vi har snakket om længe, at hun måske flytter ind. Så giver det ikke mening at have sådan en lille lejlighed. Jeg fandt en smuk lejlighed tæt på en strand. Jeg tænkte at det ville være et perfekt sted at bo. Hver morgen kunne jeg lige tage en dukkert ude i vandet, og så det også dejligt at bo tæt på en strand. Selvfølgelig er det ikke så enkelt. Sådan en smuk lejlighed, lige ved stranden koster selvfølgelig kassen. Noget jeg aldrig ville have råd til, medmindre jeg sparede op i årevis. Jeg snakkede med min bank hvilke muligheder der var, for jeg ville så gerne flytte ind. Her fik jeg et forslag, som jeg bare vidste, var præcis hvad jeg ledte efter.

 

Løsningen og vejen videre

 

Banken fortalte at jeg bare kunne tage et lån. På den måde fik jeg de penge jeg skulle bruge til lejligheden, og fik flere måneder til at betale det af. Det var perfekt. Jeg fik straks udfyldt en formular på letfinans.dk, da flere har anbefalet det. Jeg tog lånet, og købte straks lejligheden. Jeg tog min kæreste med derud, dagen efter jeg havde købt den, og hun elskede det. Den første morgen tog vi ud til stranden. Det var dejligt vejr, og vi var der i flere timer. Lånet ændret mit liv, og det er nok den bedste beslutning jeg nogensinde havde taget.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *