Lav vægkunst af fotoplakater

Vægkunst kan være mange ting og ofte vælger vi noget upersonligt til at have hængede på vores vægge, i hvert fald set for udefra kommende. Med det sagt mener jeg at det vil klæde de fleste hjem at have noget personligt hængede på væggen, og den nemmeste løsning på dette er fotos.

Billedvæg med fotos

En af løsningerne, og den som de fleste vælger, er en billedvæg med fotos fra gamle dage og fra nyere tid. Det kan også se super godt ud og endnu bedre hvis man også lykkedes med at kombinere det med andet vægkunst.

Til en sådan billedvæg er det også en god idé at bruge en masse forskellige rammer – både gamle og nye – da det giver endnu mere dynamik og udtryk til dit hjems vægdekorationer.

Fotoplakat og fotocollage

En anden og hurtigere løsning er at vælge en fotoplakat el. en fotocollage der fylder meget mere og dermed også fylder din væg op med personlig vækdekoration meget hurtigere.

Derudover kan valget af en fotocollage, altså en fotoplakat med flere billeder, også meget nemmere give dig en masse personlige minder på væggen samlet et sted på en flot opsat måde. Du kan nemlig ofte vælge flere forskellige designs, nogle med former som f.eks. et hjerte, og nogle med mange fotos vs. nogle med få fotos.

Størrelsen på en fotoplakat gør som sagt at du får fyldt væggen ud noget hurtigere og dermed skal du ikke hænge så mange rammer op som med en billedvæg og det vil for nogle være at foretrække. De få store rammer giver også et helt andet udtryk end mange små rammer. Eksempelvis så fås mange fotoplakater i størrelserne 50×70 cm og 70×100 cm og du kan se alle fotoplakat størrelser her.

Billedvæg el. fotoplakat – hvad skal det være? Måske en kombi, det er op til dig at finde det vægkunst der passer bedst til dit hjem, men nu er du lidt klogere på mulighederne.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *