Jeg kender manglen på en ny skærm 

Jeg kender manglen på en ny skærm 

De fleste brugere med en iPhone kender til udfordringen ved have en destrueret skærm. Denne situation kan utrolig nemt hænde i løbet af din hverdagsrutiner. Som bekendt så er smartphone utrolig skrøbelige, hvortil selv små hak kan skabe kæmp skade på displayet og dermed gøre jeres mobil total skadet. Du kender måske til episoden hvor et familiemedlem har jeres telefon og  ved et uheld kommer til at tabe den. Den mest hyppiste skade på de nyere mobiler er påført deres skærme, da de er yderest følsomme for stød. Den klogeste beslutning vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det store antal skader på de fleste modeller mobiler på det danske marked, har en stor del virksomheder besluttet sig for at udvikle glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres telefon uden at skulle købe en helt ny skærm. Selv ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen garanti for at din telefon ikke går i stykker hvis du skader den.  

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Hos NORTAGG har vi kæmpe ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle levere den ultimative skærmbeskyttelse til kunderne. NORTAGG har gennem en lang proces konstrueret SmartGlass, som ligner om traditionelt skærmbeskyttelse på de fleste parametre. Almindelig skærmbeskyttelse er designet med glas og kan derved ved leethed blive smadret ved små stød. Hvis man investerer i SmartGlass er man sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke kun er designet af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som giver beskyttelsen fleksibilitet og derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan klare flere skrammer inden du vil se skader på din skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den enkelte telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis beskytte hele skærmen, således du ikke sidder med blottet flader på jeres skærm. Her er SmartGlass lavet til den enkelte mobiltype, så man kan prøve en ultimativ pasform mellem skærmbeskyttelsen og smartphonen. Dette sikrer jeres i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din bedste ven skærmbeskyttelsens verden.  

Hvis man skal købe den ultimative skærmbeskyttelse er det essentielt at tænke på monteringen, eftersom det skal være behageligt for dig at placere selve skærmbeskyttelsen på din telefon, da I sikkert har set at der ved montering af skærmbeskyttelse muligvis kan danne sig luft mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis I køber SmartGlass undgår du disse problemer, idet I modtager et monteringsværktøj, som assisterer en med at udligne de berygtede luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer dig med at montere jeres skærmbeskyttelse optimalt, så du undgår at SmartGlass ikke beskytter hele skærmen eller sidder skævt på mobilen og herved ikke dækker hele skærmen. Vi tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for kunden at montere, hvorfor NORTAGG er særdeles stolte af dette værktøj til placering.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.