Hvordan finder man det bedste udstyr til hjemmetræningen?

Hjemmetræning er nok kommet for at blive, fordi det har fået en tidligere inaktiv målgruppe til rent faktisk at træne. Når man bliver lidt stærkere, så kan det være, at man lige har brug for en opgradering, når det kommer til udstyr. Det kan også være, at udstyret simpelthen er gået i stykker, og så har man jo brug for noget nyt. Har du aldrig købt noget før, så kan du også finde nogle tips og tricks inde på denne artikel her.

Læs også: Find de bedste guides og inspiration inde på denne side.

Amazon

Amazon er kongen, når det kommer til nethandel, og derinde kan man virkelig finde tonsvis af træningsudstyr, som man kan bruge til hjemmetræningen. Nu tænker du sikkert, at det er alt for problematisk at købe noget igennem Amazon på grund af returnering og alt muligt andet.

I forhold til returnering, så har du i hvert fald ret. Det kan være svært at returnere ting, fordi Amazon sender fra udlandet, og det kan også være, at tingene kommer fra ikke-EU-lande. Du skal dog tænke på, at det er meget sjældent (eller mindre hyppigt), at man returnerer ting, der ikke er tøj. Hvis du køber en elastik til træning, så er der ikke så meget andet at forvente, at den bare fungerer, som den skal.

Husk også at Amazon har en tysk side, hvor du kan bestille til Danmark. Tingene bliver sendt direkte til din adresse eller pakkeboks, og du kommer ikke til at betale ekstra penge for det i form af told eller afgifter. Dette skyldes, at tingene typisk bliver sendt fra Tyskland, som jo er et EU land. Hvis det ikke i EU, så kan det være at sælgeren er medlem af IOSS, hvorfor du alligevel ikke kommer til at betale mere end hvad der står på skærmen, når du bestiller – men dobbelttjek det lige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *