Hvordan denne simple ting ændrede verden

Man skulle tro, at krypto var en meget kompliceret teknologi – og det er det egentlig også, men så alligevel ikke, hvis man zoomer lidt ud. I princippet er det “bare” en sammensætning af gamle teknologier, som udgør en større enhed end dem alle hver for sig. Man kan derfor tale om en form for synergieffekt.

Sådan startede det hele

Det hele startede faktisk et stykke tid før Bitcoin kom på banen, men det hører vi ikke så meget om. Der blev lavet en digital valuta, men den fik aldrig fart på. Dette gjorde Bitcoin dog, da denne blev udgivet lige efter finanskrisen, og folk havde mindre tillid til systemet. Det var faktisk det perfekte tidspunkt at lancere Bitcoin på, og vi kan se, hvor stort det er blevet i dag.

Hvad foregår der i dag?

I dag sker der mange ting på kryptofronten, og det nyeste nye er nok de såkaldte Non Fungible Tokens, som mange danskere investerer i. Igen, der er ikke tale om en helt ny teknologi som sådan, fordi denne har eksisteret i nogle år i hvert fald, den er bare gået mainstream. Der har været store stigninger på disse typer af tokens, og spørgsmålet er så bare, om det bliver ved på den her måde. Denne form for tokens er nok meget interessante for læserne på denne blog, hvor der bliver skrevet en del om Vadehavskunst. Det kunne være, at man kunne lave en NFT med kunst fra Vadehavet. Det kræver bare, at man lige har en kunstner og en teknisk kyndig.

Fortsat meget tvivl

I dag findes der mange gode hjemmesider om kryptovaluta i Danmark, hvor man kan lære, hvordan man kommer i gang. BuyETH.dk er en af dem, men alligevel er der mange folk der ikke kan finde ægte hjemmesider og ender med at blive snydt. En god hovedregel er, at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det nok for godt til at være sandt.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *