Gør online investering til din hobby: Sådan tager du skridtet videre!

Gør investering til din hobby

Mange investorer der har været i gang i kortere og længere tid, sidder med overvejelserne om at tage skridtet videre fra hobbyinvestor til fuldtidsinvestor. Det er et stort skridt og for mange et skræmmende skridt. Det betyder at du bliver mere afhængig af at dine handler er succesfulde og ikke går i vasken. Men det er kun en god ting for den der har lysten og evnerne til at tage skridtet videre. I denne artikel får du et overblik over nogle af de ting du kan gøre for at tage din hobby til nye højder.

Ændr dine daglige vaner

Det første du skal i gang med, nu hvor du skal bruge mere tid på investeringer, er at skabe dig nogle gode rutiner og arbejdsvaner. Det er naturligvis individuelt hvad der fungerer for dig, men en idé kan være at etablere et arbejdsskema, så du får en fornemmelse af et skema på fuld tid. Dette kan give dig en bedre arbejdsrytme og forbedre din produktivitet.

Begynd at tænke langsigtet

Det vigtigste råd til seriøse investorer er at de begynder at fokusere på at tænke langsigtet. Mange arbejder med mål og delmål, for dagen, ugen, måneden og året. Mange vurderer nemlig fejlagtigt hvor meget de kan nå på en uge, og hvor meget de kan opnå på et år. Ved at strukturere din arbejdsgang, opstille skemaer og stille mål for dine investeringer, udvikler du dig bedst. Du bliver også i stand til at kigge tilbage, hvilket kan hjælpe dig med at reflektere over hvad du gør godt, og hvad du kan forbedre.

Din portfolio

Her er det vigtigt at notere at en investors vigtigste redskab er viden. En seriøs investor har en bred blanding af investeringer, hvilket kræver viden om flere forskellige markeder. Læs dig klogere end dine konkurrenter, og find nogle blogs du kan følge for konstante opdateringer. Dit investeringsmiks skal tilmed være bredt, for at du er godt sikret ind. Det kan betyde en blanding af dynamiske, og mere statiske investeringer, altså en opdeling i sikre og mindre sikker men højere gevinst.

Hvis du eksempelvis vil investere i Contract For Differences, obligationer og aktier, er det en god idé konstant af balancere fordelingen af disse på en tredjedel af din totale investeringssum hver. Du kan eventuelt gå til side for handel med CFD’er, hos Saxo Bank der tilbyder 9000 forskellige instrumenter at handle med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *