Gammel hjemmeside? Sådan kan du genbruge den

Mange har et eller andet gammelt projekt, som de ikke arbejder på længere. Dette projekt har nok et domæne, som man heller ikke bruger længere. Man har måske glemt at opsige domænet, web-hotellet og alt det andet, der følger med. Gør man ikke dette, så kommer man nok til at betale et par hundrede kroner om året for noget, man slet ikke gør brug af. Heldigvis er der en måde hvorpå du kan få nogle af disse omkostninger tilbage. Læs denne artikel og find ud af hvordan.

Sælg din hjemmeside

Hvis din hjemmeside stadigvæk er aktiv, så kan du vælge af sælge den. Med aktiv menes der selvfølgelig, at der er indhold på hjemmesiden, og at der kommer nogen besøgende på den. Kort fortalt er det ikke bare et domæne, du ligger inde med. Der kan være mange penge i en gammel hjemmeside, hvis den har været populær på et eller andet tidspunkt.

Mange vælger at sælge deres hjemmeside på platforme, men der kan godt gå lidt tid, før man får en henvendelse. Derefter kommer hele forhandlingen og så meget andet. Det nemme ville derfor være at kontakte følgende virksomhed, der måske vil købe hjemmesiden af dig.

Genopliv din hjemmeside

Hvis du ikke er så glad ved idéen om at sælge din hjemmeside, fordi det alligevel er et vigtigt projekt for dig, så er der også andre muligheder, du kan gøre brug af. Er der på nuværende tidspunkt nogen besøgende, så kan du vælge at genoplive din hjemmeside ved at opdatere indholdet og gøre det bedre. På den måde skulle du gerne få lidt flere besøgende, og dette kan du lave penge på, hvis du sørger for at placere reklamer eller lignende på din hjemmeside. Du kan faktisk også outsource denne del til andre virksomheder, der specialiserer sig i at skrive tekster til hjemmesider – både til SEO og til indhold. Du hyre en virksomhed til at skrive dine artikler for dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.