Flot epoxy gulv med epoxymaling

Når du skal male gulve, er det vigtigt at finde den perfekte, slidestærke maling. Der er mange krav til en god gulvmaling, den skal være nem at rengøre og der skal ikke ridse. Her kan du læse om hvordan du får et flot epoxy gulv med epoxymaling og, hvad der gør netop denne maling helt speciel. 

Hvad er epoxy?

Du har måske hørt om epoxy før, men Epoxy maling er en helt speciel maling der er særdeles velegnet til gulve. Traditionelt set blev epoxymaling brugt til at male fabriksgulve og værksteder. Der er flere anvendelsesområder for epoxy, som vi skal komme videre ind på i denne artikel, men epoxy er er først og fremmest perfekt egnet til at male gulve. Epoxymaling fåes som udgangspunkt i tre farver, hvid, sort og lys grå, men malingen kan tones i næsten alle mulige farver. Der er med andre ord ingen begrænsninger ved at male med epoxy maling. Et epoxymalet gulv tager ikke imod spild, derfor er det perfekt i et værksted eller eksempelvis et køkken med meget madlavning og børn. Epoxymaling kan være lidt dyrere end almindelig maling, men det kan være prisforskellen værd i sidste ende, da malingen er slidestærk, kan modstå spild, rengøres nemt og vare meget længere end traditionel maling.

Smukke, slidestærke gulve med Epoxy maling

Epoxymaling er perfekt egnet til at male gulve, og selv om stuegulve og andre gulveområder i en normal bolig ikke oplever at blive brugt på samme måde som værksteder og fabrikker, kan det alligevel betale sig at male gulve med epoxy maling. Dette er fordi, at selv om du ikke umiddelbart vil se samme slid på dit gulv, som på gulve der er udsat for mere hårdt brug, vil man efter nogen år, kunne se fordelen med at male med en mere slidestærk maling. Der er meget arbejde i at male gulve, derfor er det en klar fordel at man ikke skal male ridsede, nedslidte gulve efter kun kort tid. Når du maler med epoxy maling, får du stærke, smukke gulve, der kan holde i lang tid. Gulve der er malet med epoxymaling er meget nemme at vedligeholde. Du kan vaske, støvsuge og feje et epoxymalet gulv uden problemer, og det er meget nemt at holde rent. Epoxymaling kan bruges på næsten alle materialer, inkluderet beton og træ. Gulve og overflader malet med epoxy maling kan rengøres med helt almindelige rengøringsmidler.

Flere anvendelsesområder med Epoxy

Epoxy maling giver et smukt resultat, og er slidestærkt. Derfor kan man også bruge epoxy maling til for eksempel garagevægge og badeværelse. Hvis du vil male dit badeværelse med epoxy maling, kan du male direkte på vådrumssikring på en pudset mur, et badeværelse malet med epoxy maling er både smukt og praktisk. Det er også muligt at gøre gulve skridsikre, ved at blande epoxy ind i almindelig maling. Der er med andre ord mange brugsområdet for epoxy, og mange gode grunde til at du skal bruge epoxy maling når du skal male gulve. Få et skridsikkert, slidestærkt, smukt og rengøringsvenligt gulv med epoxy maling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *