Find den bedste restaurant i Esbjerg

Er du på jagt efter god og lækker mad? Esbjerg byder på mange herlige spisesteder, og du kan således altid finde noget for enhver smag. Uanset om det skal være pizza eller burger, steak eller gourmet, så er udbuddet ganske imponerende.

Blandt de mest populære restauranter i Esbjerg finder man Madklubben Esbjerg – stedet hvor man mødes om god mad og lækre cocktails. Hertil kommer naturligvis det sociale samvær og den skønneste stemning. Og det bedste af det hele; det behøver ikke koste en formue.

Stemningsfulde lokaler

Madklubben Esbjerg er indrettet i stemningsfulde lokaler, som både indbyder til den romantiske parmiddag, den festlige middag for hele familien og naturligvis de større arrangementer, som kan klares i den private underetage.

På Madklubben Esbjerg finder du gratis wifi og plads til 50-240 gæster. Der er blot 80 meter til nærmeste bus, og du kan således sagtens lade bilen stå og nyde øl eller vin til maden. Menukortet tæller en lang række moderne klassikere tilsat et lokalt twist.

Forretningsmiddag eller fødselsdag

Restauranten ligger centralt i Skolegade 44, og tilbyder et unikt rum til forretningsmiddagen, fødselsdagen eller søndagsmiddagen med familien. Missionen er at lave fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris – og naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Der er flere muligheder for at bestille sammensatte menuer, og du kan med fordel kontakte restauranten, hvis du vil høre mere om mulighederne for at bestille en selskabspakke.

En fabelagtig selskabspakke

Selskabspakken kan f.eks. bestå af en 3-retters middag, hvor I får serveret en velsmagende og årstidsbestemt 3-retters menu, eller den populære helaftensmiddag, som er programsat til 4 timer. Her starter I med velkomstbobler & vin, inden I fortsætter med 2-retters menu. Under hele middagen er der drikkevarer (inkl. vin, øl & vand) ligesom der sluttes af med kaffe og the.

Der er naturligvis mange andre restauranter i Esbjerg, og vil du gerne se en oversigt over de mange spisesteder kan du besøge denne hjemmeside. Hjemmesiden har samlet en oversigt over alle restauranter i den vestjyske by, så du kan blive klædt godt på til din næste bytur.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *