Få opsat jeres drømmehegn til en konkurrencedygtig pris

Få opsat jeres drømmehegn til en konkurrencedygtig pris

Har I lige købt nyt hus, hvor der skal gøres en del både inde og ude? Eller måske har I boet i det samme hus i mange år og drømmer om at lave den helt store gennemgribende renovering, så huset igen får nyt liv? Eller måske har I lige købt jeres drømmesommerhus lige ud til havet, hvor bølgerne bruser og solnedgangene tager pusten fra enhver. Lige meget hvilken situation I står i, er der professionel hjælp at hente, når I skal have bygget, opsat og installeret jeres nye hegn. Selvom du eller I er de vildeste gør det selv mennesker, så er opsætning af hegn ikke helt så nemt, som det ser ud. Så, er du slet ikke handyman/woman eller er du en erfaren handyman eller woman, så læs mere her. 

Slip for al bøvlet 

Når man lige har købt sit nye drømmehus eller skal renovere sit nuværende hus, er man tit fuld af gå på mod til at starte med. Men det viser sig altid at være meget mere omfattende end først antaget, fordi materialer også driller og vind og vejr også spiller ind i ligningen. Derfor foreslår vi, at I bruger jeres energi på de projekter inde og ude, som I virkelig synes, er sjove, og overlader opsætningen af hegnet til os. Dermed slipper I for alt det bøvl, der kan være med opsætning af hegnet, som godt kan være sværere end som så at få til at stå snorlige og stærkt i alt slags vejr. Uanset hvilken slags hegn I ønsker, står vi for opsætning af følgende hegntyper: 

  • Flethegn
  • Raftehegn
  • Komposithegn 
  • Andre typer hegn 

Beregn selv prisen 

Hos os kan du selv beregne prisen på hjemmesiden og se, hvad prisoverslaget siger. På denne måde er der ingen skjulte overraskelser vedrørende den endelige pris og I kan slappe trygt af under hele processen fra tilbudsgivning til montering. I får også at vide på forhånd, hvad prisen inkluderer og i denne pris er iberegnet: 

  • Materialer
  • Afsætning af stolper
  • Boring af huller til plankeværket
  • Montering, samling og finish

Materialerne bliver leveret direkte til jer og I sparer dermed også turen frem og tilbage til byggemarkedet. I får også kyndig rådgivning undervejs, hvilket gør det til en positiv og konstruktiv proces fra start til slut. 

Vælg materialer og farve efter jeres smag 

Når I skal vælge jeres drømmehegn, er der mange muligheder for at vælge både type, materialer og farver. Disse valg er alt sammen med til at gøre, at I får jeres helt eget unikke look, der gerne også skulle matche jeres rækkehus, sommerhus eller villa. Det klassiske look med et hvidt hegn i træ er altid en sikker vinder, som man aldrig bliver træt af at kigge på. Der kan også komme lidt mere kant på looket, hvis I vælger mørkere farver som brun, grå eller sort. Det kan være en flot kontrast til et hus, der er hvidt, for eksempel. I kan også overveje, om hegnet skal være et pyntehegn eller om det decideret skal være afgrænsning til for eksempel mindre børn eller hunde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.