Få forbedret din søvn med et bambus lagen

Det er altid lidt risky at love mere end man kan holde, men bambus lagner kan faktisk hjælpe med at forbedre søvnen. Hvis du prøver et bambus lagen, så tror jeg du vil opdage de spændende fordele lynhurtigt.

Hvorfor er et bambus lagen bedre end mit normale lagen?

Godt spørgsmål. De fleste fordele med et bambus lagen kommer fra naturens side. Bambus har nemlig tre fordele med sig fra naturen. Bambus er:

 

  • Temperaturregulerende
  • Svedtransporterende
  • Antistatisk

 

De tre ting gør at søvnen kan blive bedre. Hvis du får det varmt om natten, er bambus en let måde at hjælpe med det på. Det samme gælder med at det er svedtransporterende – hvis du sveder skal fugten væk fra kroppen, ellers er det svært at føle sig komfortabel. Til sidst kan det antistatiske element, som gør at dit hår ikke bliver uglet, og “hænger fast” i betrækket, også hjælpe. Alle tre ting kan hjælpe med søvnen. Det skal dog siges at det et bambus lagen ikke er et vidundermiddel. Kun et let tilgængeligt hjælpemiddel.

I seng på samme tid – hver dag

Du bør gå i seng cirka på samme tid hver dag. Det vil gøre at din krop automatisk begynder at indstille sig på at gå til ro, og udløse de hormoner osv., som hjælper kroppen med at få en rolig og naturlig søvn. De fleste mennesker ved det måske godt, men det er ikke altid det kan lade sig gøre. Det kan være du en dag skal ud og spise med nogle venner, og det så trækker lidt længere ud end planen var, og måske du også fik lidt vin til maden. Alkohol er nemlig også en af de ting der kan gøre din søvn mere urolig. 

Et bambus lagen løser ikke alt – men det kan hjælpe

For at summe det hele op så kan et bambus lagen ikke gå ind og automatisk give dig en god søvn. Men det kan hjælpe, det er der ingen tvivl op. Der er dog ikke nogen genveje til en god søvn. Der er en masse små tiltag der skal til, og ting der skal tænkes på, og overvejes. En af tingene er dog undervurderet til tider, og det er sengetøjet. Men en opgradering til bambus sengetøj, gerne i lyocell, kan du komme godt på vej.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *