Få flot grafisk kunst til din væg, der repræsenterer en by, der betyder noget for dig

At hænge billeder på din væg er måske noget, du overvejer. Her gør man sig i hvert fald helt naturligt en masse tanker om, hvad der mon skal op at hænge på væggene. Det er meget typisk at vælge personlige ting, som har en mening eller betydning for den person, der bor i hjemmet. Det er en måde at omgive sig med betydningsfulde minder.

Plakater, der er inspireret af byen spændende historie

Hvis du ikke har hørt om dem før, så kan du få flotte byplakater til dine vægge. Det er plakater, der repræsenterer en dansk by. Det gør de ved at portrættere forskellige varemærker og andre seværdigheder fra byen. Typisk er det historiske ting, som byen i forvejen er kendt for. Det kan være sjovt at gå på opdagelse i plakaten og prøve at se, om man kan genkende alle tingene, der er vist.

Et flot grafisk design med mange fine detaljer

Plakaterne er lavet ud fra flot grafisk design, som har en helt speciel stil – sin helt egen. Der er en masse farver på plakaterne, men det er ikke på nogen anmassende eller “for meget”-agtig måde. Nej, farverne er nemlig holdt afdæmpede, og det gør, at de passer til alle vægge, alle hjem og i kombination med andre billeder. Du kan fx købe en smuk Tønder plakat, hvis Tønder er en by, der betyder meget for dig.

Du kan faktisk også få et udvalg i et skyggedesign, hvor farverne er ensartede og afdæmpede. Det ser super flot ud, og det er et helt perfekt valg, hvis du ønsker at bevæge dig væk fra de prangende farver. Hvis du vil se det komplette udvalg, så klik her.

Få en plakat enten med bynavn eller postnummer

På hver plakat står enten bynavn eller postnummer, der naturligvis angiver, hvilken by, der er portrætteret. Det er holdt i et minimalistisk design, så det bestemt ikke stjæler fokus fra de mange farverige motiver på billederne. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du er mest til, og det kan være en god idé at kigge på de forskellige muligheder. Man kan sige, at du får mindst typografi ved at vælge postnummeret, men hvis du vil signalere, at du er sådan vildt stolt af den by, der skal hænge på din væg, er det oplagt at vælge en plakat med selve bynavnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *