Er politik din største hobby?

Er du en af de personer, der har rigtig meget viden om politik, og som altså dyrker politik som en form for hobby? De fleste har nok en eller anden holdning til, hvad der sker i samfundet, men så er der også de mennesker, som har politik meget tæt ind på livet, og som synes, at det er både spændende og vigtigt at følge med i.

En anderledes hobby

Der findes rigtig mange forskellige hobbyer, som folk altså dyrker, går til og beskæftiger sig med i deres fritid. Det kan eksempelvis være, at man går til fodbold, strikker eller spiller i et band med nogle af sine venner – det er i hvert fald meget almindelige og udbredte hobbyer. Men så er der også nogen, der faktisk har politik som en hobby, hvilket måske indebærer, at man selv er medlem af et parti eller at man måske er med i nogle foreninger, som kæmper for nogle forskellige mærkesager. At have politik som hobby kan i hvert fald indebære lidt forskelligt.

Folketingsvalget som et af de store højdepunkter

Hvis politik er noget, man går meget op i til hverdag, og som man måske endda deltager aktivt i i form af at være med i en forening eller måske endda et ungdomsparti eller lignende, så må folketingsvalget næsten også være et af de største højdepunkter, fordi det netop kan vende op og ned på den politiske situation i Danmark. 

Her kan man altså i den grad for brug for al den viden, man har om de forskellige folketingskandidater, der stiller op, og som man kan stemme på. Og så er det jo altså også bare en meget spændende periode, hvis man netop ved rigtig meget om politik og selvfølgelig brænder for, at dem, man er mest enige med, også får et godt valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *