Den rigtige hund: Engelsk Bulldog

Hvis du leder efter den rigtige hund til dig, så skal du ikke kigge meget længere. Der er mange racer, som alle har deres eget energiniveau og skal bruge forskellige mængder af pleje. Engelske bulldogs er til dig, som gerne vil have en loyal og trofast hund, men som også har et travlt liv.

Læs videre og find ud af mere information om hunderacen.

Pleje

Denne race kræver ikke meget pleje. De har en kort pels og minimal tendens til at fælde. De har dog rynker, som skal tørres af tit, da der ellers kan opstå svamp eller infektioner.

Selvom de næsten aldrig gør, skal de dog stadig trænes, hvilket du selvfølgelig bør forvente af alle hunderacer. Træning er vigtigt, da det altid bliver nemmere at have hunden med forskellige steder. Når du ikke træner din hund, kan der opstå problemer med opførsel. Heldigvis kan det nemt undgås.

Personlighed

Den engelsk bulldog har en sød og blid personlighed. Pålidelig er den, og den er et vidunderlidt familiekæledyr, som gerne vil nusses og kæles med.

Selvom de generelt kommer godt ud af det med andre kæledyr, kan de godt være fjendtlige overfor hunde, de ikke kender. Engelske bulldogs er fine lejlighedsdyr og kræver ikke nødvendigvis en have.

Typisk har denne slags hund en lav udholdenhed og har kun brug en moderat mængde motion. Da de heller ikke er særlig store og ikke trækker, kan børnene i huset sagtens gå tur med den. Du kan finde meget mere information om engelske bulldogs på nettet.

Husk dette

Mange hunde bliver efterladt på internater og har aldrig en fast familie, som elsker den. Hvis du er på udkig efter en hund, enten til dig selv eller din familie, så prøv at tage på et internat og se, om der er nogle hunde, som mangler din kærlighed.

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *