Den næsten perfekte dag

Det var en tirsdag morgen, og jeg var lige stået op. Min hund har gøet hele morgenen, og det endte så med at vække mig. Jeg skulle være i skole om 2 timer. Jeg plejede ikke at stå så tidligt op før skole, så det føltes lidt mærkeligt. Jeg valgte så at tage et bad for at starte dagen godt ud på. Det blev til et langt bad. Efter spiste jeg noget morgenmad. Så gik jeg ud for at børste mine tænder. Jeg kunne mærke at jeg virkelig var frisk i dag. Jeg håbede det ville være en nem og god dag i skolen så. Klokken nærmede sig 8 og jeg skulle snart være i skole så jeg valgte at gå ud ad døren. Bussen kom lige til tiden så det var bare en virkelig god dag indtil videre. Jeg kom i skole til tiden og indtil videre var dagen okay. Den var ikke så kedelig og hård som den plejede at være men det kunne godt være fordi at jeg følte mig lidt mere frisk i dag. Nu ville jeg bare gøre mit bedste for at følge med. I pausen tog jeg ud med vennerne for at spille fodbold. Jeg var så frisk at jeg bare kunne blive ved med at løbe. Men det endte hurtigt galt. Jeg taber min mobil ud af min lomme. Det gjorde at min skærm smadrede helt. Den perfekte dag endte med at blive den værste. Jeg blev nødt til at få min skærm skiftet. Det valgte jeg at få gjort efter skole. Jeg tog ned til fixphone.dk, hvor de hurtigt fik min skærm skiftet. Det gjorde lige at dagen blev god igen. Jeg tog hjem igen efter, og prøvet sove tidligt så jeg kunne stå tidlig op næste dag og være frisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *