Bliv klogere på kviklån og samlelån

Vi kan alle ende i en situation, hvor der er brug for at låne penge til noget, opsparingen ikke kan dække. Det har omkring 25% af alle unge under 25 prøvet mindst en gang og tallet er støt stigende.

Kviklån med omhu

Det kan være fristende at skrive under på det første og bedste tilbud, der dropper ind i mailboxen, når du lige står og mangler noget. Det er der rigtig mange, der har prøvet og det kan være derfor, at statistikkerne viser, at omkring 1/3 af dem, der har optaget denne form for lån fortryder det senere.

Ved at bruge lidt tid på at undersøge tingene kan du dog spare dig selv for rigtig mange penge og fortrydelsen, når du skal til at afdrage på lånet.

Det betyder, at du kan vælge at bruge tiden på for eksempel:

  • Gå ind på en side, der giver dig at overblik over de forskellige kviklån du kan vælge imellem
  • Finde en række forskellige udbydere du finder interessante
  • Ansøge hos mindst tre forskellige
  • Sammenligne lånetilbuddene ved at se på ÅOP eller de Årlige Omkostninger i Procent

Når du har gjort det, så kan du med større sikkerhed skrive under på en låneaftale uden at være i tvivl om, at du har gjort dit, til at finde den bedste mulighed.

Fælles for de mange kviklån er, at det er så hurtigt og let at ansøg, at man godt kan glemme, at der er tale om rigtige penge, der også skal betales tilbage. Derfor er det så vigtigt at tænke sig om en ekstra gang og lægge den ekstra tid i at finde det lån, der har de bedste vilkår for dig.

Prisen på de kviklån du finder på nettet i dag er væsentlig lavere end de var på bare få år tilbage. Derfor er der også mange flere, der vælger denne løsning frem for en tur i banken, selv om det stadig er et billigere alternativ. Det, at det er billigere at låne i banken betyder dog ikke, at det er vores foretrukne alternativ alligevel, for mange mener, at der et fordele, der fuldt ud gør op for den prisforskel, der er i lånene.

Er du interesseret i at vide mere om kviklån og finde en oversigt over de forskellige udbydere, kan du finde det her.

Saml dine lån og spar penge

Hvis du optager mere end et kviklån, kan det hurtigt blive rigtig svært at holde styr på de forskellige afdrag og det bliver også hurtigt en dyr fornøjelse.

I dag kan du derfor finde firmaer, der tilbyder at konvertere alle dine små lån om til et stort, med besparelser for dig i forbindelse med de månedlige afdrag og ÅOP.

Samlelån er en smart måde for dig at få mere kontrol over din økonomi, hvis du lidt har mistet overblikket på grund af flere kviklån. Udbyderne af samlelån tilbyder dig ofte en beregning af, hvad du kan spare ved at samle dine lån hos dem.

Læs mere om samlelån på denne side. Eller klik her, hvor du kan blive klogere på hvad samlelån kan gøre for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.