3 tips til dig der vil være kunstner

Har du fået en brændende lyst til at blive kunstner, men ved du ikke helt, hvor du skal starte på denne rejse, har her vi nogle hjælpende råd til dig.

Find din nye flyverdragt her.

Lær det basale håndværk

Til at begynde med er det en rigtig god idé at lære det basale håndværker inden for den form for kunst, du gerne vil arbejde med. Så hvis du fx gerne vil male din kunst, kan det være godt at lære at bruge en pensel, vaske den, vælge maling, finde et lærred og så videre.

Først når du har styr på det basale, kan du gå i gang med at lave din kunst. Og det tager som regel ikke lang tid at få styr på det basale håndværker – alt afhængig hvilken form for kunst du vælger at lave naturligvis.

Vær ikke bange for at prøve alt muligt

Dernæst skal du ikke være bange for at prøve at lave alt muligt via din kunst. Der er ingen regler eller rammer, som du skal holde dig inden for. Har du lyst til at lave noget i dag, betyder det ikke, at du ikke kan arbejde på noget helt andet i morgen.

Så det handler bare om at slippe din kreativitet fri og arbejde på lige netop den måde og med den form for kunst, som du har lyst til. Kun der kan det virkelig blive din egen form for kunst.

Øv dig gerne hver dag

Her til sidst vil vi også godt anbefale dig at øve dig hver eneste dag, hvis du gerne vil blive god til at lave kunst. Der er mange, der har en idé om at lave kunst, men som aldrig kommer i gang med det.

Derfor kan det være en god idé for dig at sætte måske bare en times tid af til det hver dag. Det kan være dit frirum, hvor du får mulighed for at puste ud, når du har været i skole eller på arbejde. Alle bør have sådan et frirum, som de kan bruge til at koble fra med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *