3 gode grunde til at vælge Team Tand som din tandlæge

Det er utrolig vigtigt at besøge sin tandlæge ofte. Det er anbefalet at man skal besøge sin tandlæge hvert sjette måned for at rense og tjekke op på sine tænder, og sin mundhygiejne. For mange folk, kan et tandlæge besøg være for dyrt, skræmmende eller bare en irriterende ting, som man ikke finde overskud til. Det er nemlig her at Team Tand kommer ind i billedet. Lad os fortælle dig om 3 gode grunde til at vælge Team tand, som din personlige tandlæge.

Hjælp mod tandlægeskræk

En af de største grunde til at man bliver væk fra tandlægen kan nemlig være at man lider af tandlægeskræk. Det er næsten 30% af den danske befolkning der lider af en eller anden form for tandlægeskræk. Team Tand kan selvfølgelig ikke fjerne skrækken for tandlæger fuldstændig, men deres omsorgsfulde og professionelle tandlæger kan gøre oplevelsen mindre skræmmende, da de godt kan forstå hvorfor folk er så bange for et tandlægebesøg. Derfor er de meget tålmodig og giver dig god tid til at blive komfortabel, før de begynder med tandrensningen.

Samme fast tandlæge

I forlængelse af tandlægeskrækken, så kan det også være ubehageligt at der hele tiden kommer en ny tandlæge ind i rummet, som du ikke kender. Hos Team Tand kan du roligt besøge den samme tandlæge og blive komfortabel med dem. Det er nemlig med til at skabe tillid mellem dig og tandlægen, så du lettere kan føle dig tryg i sædet. Ikke nok med at det skaber tillid, så er det også nemmere for tandlægen at behandle dig, da de bliver bekvemt med netop dit tandsæt.

Medlem af sygesikring ”danmark”

Som sagt, kan et af de ting der holder os fra at besøge tandlægen nemlig være prisen. En tur på tandlægestolen kan hurtig blive dyrt, også selvom det bare er for en tandrensning. Hvis du er medlem af sygesikring ”danmark”, så kan du få tilskud hos Team Tand, så tandlæge regningen ikke løber væk fra dig. Udover det, bliver der selvfølgelig også tilbudt en fair pris, som også kan blive billigere med studierabat hvis du er student. Hvis du er enig med vores gode grunde til at vælge Team Tand, så kan du besøge deres hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *